YogaNidra & Sankalpa för 2018

Hur vill du se ditt 2018?
Placera din intention i ett djupare plan och låt sen ditt frö gro och manifesteras.Fredrik kommer dagen innan Nyårsafton hålla denna klass för dig som vill så sätta en intention i ditt djup inför 2018.Sankalpa används i yogan och är likt en affirmation men på ett djupare plan där vi placerar ett "statement"", ett uttalande som sen får gro och manifesteras med stöd av ditt undermedvetna.

Ett kraftfullt verktyg för den som vill skapa nytt och bryta beteenden m.m.
Under YogaNidran (yogisk guidad djupavslappning "yogisk sömn") så kommer Fredrik att låta dig få placera ditt Sankalpa i ett läge där man är djupt inne i ett nästan likt hypnotisk stadium där vi inte har samma process av analys etc utan info går mer "rakt in".

Upplägg:
Vi börjar med lite Pranayama för att skapa balans och närvaro.
Fredrik förklarar sedan kort vad Sankalpa är och lite om hur det fungerar. Man får sedan lite tid att skapa sitt Sankalpa och låta det formas. Det går bra att även i förtid ha tänkt igenom detta eller redan har ett Sankalpa eller en ide om sitt Sankalpa.

När formandet är klart lägger vi oss ner i Savasana och Fredrik guidar en traditionell 35-40min YogaNidra där vi med kommer att använda vårt Sankalpa.
Denna klass är även en härlig paus och ett sätt att skapa ditt lugn efter julhelgen.

Pris 200kr
Lördag 30712
kl. 09.30-10,30
Boka Online via www.consciouslife.se