STRESS, SÖMNPROBLEM & ORO

...är något många lever med och det behöver vi ju skifta såklart!
Det kan vara situationer i livet, arbetsmiljö & press, relationer som knakar, klimakteriet som hälsar på, insikter från bakåt i tiden gör sig märkbara oftast när man väl är där.
Allt helt naturliga ting som vi av olika anledningar ramlar in i och kommer ur balans.

Det finns massor av verktyg bort från medicinering, den naturliga vägen.
Man börjar att skapa sitt nya jag, elelr komma tillbaka kanske till sitt sanna jag.

Man hittar vägar som man själv tror på, det är viktigt att du med har den mentala energin att du samarbetar med dina verktyg.
Man ska dock säga att många verktyg har sin effekt oavsett, men det handlar såklart om att du gör dem.

Till mig kan du komma om du vill hitta nya vägar, inom ett holistiskt synsätt.
Det finns flera vägar att gå, jag har flera verktyg som vi provar.
Men vi kastar inte in alla på en gång, utan börjar stegvis så att det blir med realistiskt att man gör det man ska göra.

Exempel:

YOGA TERAPI (AYURVEDA) - program specifikt för sömn, stress, oro, klimakteriet.
Man börjar med ett grundprogram utifårn vart du är och dina tidigare erfarenheter.
Programmen är INTE en yogaklass - utan det kan vara andning, avslappning, meditaiton, några positioner - det som behövs för dina symptom/ din fas just nu i livet.

MEDITATION - få guidning i hur man gör, vart man börjar, hur man kan sitta. Vad är vanliga utmaningar, hur länge & ofta ska jag sitta. VI kan prata om olika sätt att meditera beroende på vart du är och vad ditt syfte är

YOGA NIDRA - kom och privat bli guidad i Yoga Nidra med kanske andning som support. Du kan köpa en inspelad YogaNIdra klass enligt rekommendation att komplettera med hemma.

ANDNING - nästan alla som har hamnat i obalans kommer med ha obalans i andningen. Kom och andas, lär dig andas och låt det stegvis med utvecklas vidare när du börjar närma dig din balans igen. Andning är spännande då det har väldigt direkt effekt.

TILLSKOTT - Jag kan alltid tipsa från egna erfarenheter om olika tillskott ifomr av superfoods, örter m.m. som anser ha en lugnande effekt m.m.

För frågor maila direkt till mig på: yoga@fredrikbinette.com

LETS BE IN BALANCE!