Ayurveda Yoga Terapi //  1:1 Sessioner

Du får ett individanpassat program + genomgång.
Detta program byggs för att Du faktiskt ska kunna göra det i din vardag,
Programmet byggs även för att hitta tillbaka till alternativt bibehålla din ursprungliga energi balans utifrån din födelsekonstitution enligt Ayurvedan.
Stress, kost, trauman & generell livsstil gör att vi lätt tappar vår harmoni.
Ditt program ger dig yogans verktyg som kan innefatta andning, asana (positioner), avslappning, visualisering, meditation m.m. - allt beroende på Ditt behov.
Du utövar även ditt program i en viss energi och med vissa detaljer för att det minska det nuvarande dominerande elementet i Kropp & Mind

Kanske är du mer hemma just nu, kanske är det mer utmaningar, kanske har du fått tid att reflektera och vill nu ta tag i det?

JUST NU ERBJUDER JAG "COVID DEAL" =  800KR (ord pris 950kr)
** Dealen gäller "första gångs-kunder" som ej vart hos mig tidigare.
** Tid måste bokas & utföras senast 14/2 2021

ALLA kan komma på dessa sessioner och få ett program då det är helt individ anpassat för dina förutsättningar
- DIN fysiska status & hälsa
- DIN erfarenhet av Yoga
- DIN eventuella obalans särskilt om det har gått så långt att du fått besvär/ symptom/ sjukdom.
- DITT liv, din vardag med tidslängd etc.

Programmet tar hänsyn till ditt NDE - Nuvarande Dominerande Element - Vata, Pitta, Kapha (kallas ofta Dosha). När man har obalans i elementen/ energin så kan man första bara känna lite som att allt inte flödar eller inte känns helt hundra. Stegvis kan denna obalans leda till olika symptom eller t.o.m vidare till sjukdom.


Ser man på det från det traditionella ska man egentligen komma innan det börjar märkas med symptom etc och göra sin Yoga för att inte hamna i obalans..

* * * * *
PRIS - 1 Session  // 950kr
Upp till 90min, Genomgång & demonstration av ditt individuella upplägg

De flesta kommer åter för uppdatering, genomgång när man har provat sitt program en tid. Många kommer regelbundet 1ggn per månad/ varannan månad för att få inspo, lite nya detaljer eller kanske justerande av sitt program,
* * * * *

LITE MER OM AYURVEDA & YOGA
Ayurveda är världens äldsta Holistiska levnadssätt/ filosofi med ursprung från Indien. Här lever du för att bibehålla din balans, för att ha en väl fungerande homeostas - utifrån det dominerande elementet du föds med. (Vata - Pitta - Kapha)
Man tar i akt alla aspekt som kost, örter, mental träning/ meditation m.m., andning, kropp & rörelse, andlighet etc
Att lära sig vad som är och vad som inte är optimalt för att bibehålla just Din harmoni - så som du är skapt att vara i.
Den som lever i harmoni/ balans med sina element kan även ta vara på Sin unika superpower,  samt kommer även hålla sig friskare i längden
.
Denna medicinska lära strävar åt att hålla sin balans genom livet för att inte bli sjuk - istället för att agera först då du redan är sjuk genom att då ta medicin & annat.
I Ayurvedan menar man att Maten är din Medicin  &  Yogan är din terapi.

Att inte utöva yoga (eller liknande) - dåligt
Yoga generellt med yogaklasser m.m. - bra
Yoga för att återta/ bibehålla ursprungliga balansen - det bästa.